YÖK'ten Fakültemize Turuncu Bayrak Ödülü

Eğitimde fırsat eşitliğini her düzeyde sağlayabilmek amacıyla yükseköğretime girişte ve eğitim sürecinde yaşanan engelleri ortadan kaldırmak için başlatılan "engelsiz erişim" ve "engelsiz eğitim” programı kapsamında 2023 yılı “Engelsiz Üniversite” değerlendirme sonuçları YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından açıklandı.

Bu yıl Üniversitemizden Rektörlük, Hukuk Fakültesi, Tıp Fakültesi, Beytepe Kütüphanesi ve Kültür Merkezi mekanda erişilebilirlik alanında turuncu bayrak ödülünü almaya hak kazandı.

YÖK tarafından verilen Turuncu Bayrak ödülleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran tarafından Dekanımız Prof. Dr. Rauf Karasu’ya Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Demiryürek’e, Genel Sekreter Doç. Dr. Oytun Canyaş’a  ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Onur Altuntaş’a takdim edildi.