Ders Kayıtları ve Ekle-Sil Günleri

Değerli Öğrencimiz,

30 Eylül 2019-04 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi ders kayıt haftası sonrası; ders programlarınızın danışmanlarınız tarafından onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmeniz ilerleyen süreç içerisinde yaşanabilecek aksaklıkların engellenmesi adına önem arz etmektedir.

Bu sebeple, ders programı danışmanı tarafından onaylanmayan öğrencilerimizin ivedilikle danışmanları ile iletişime geçmeleri ve ders programlarında değişiklik yapılması gerekiyorsa (çakışan ders vb.) durumun Üniversitemiz ders ekleme-bırakma günlerinde (14-18 Ekim 2019) düzeltilerek danışmanlarını bilgilendirmeleri gerekmektedir.

Üniversitemiz Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca ders programınızın danışmanınızca onaylanmaması durumunda, program kaydı yaptırmamış öğrenci (programsız) olarak işlem yapılacağını önemle hatırlatırız.

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi
06800 Beytepe Ankara