Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Başarısız Olunan Seçmeli Dersleri Sildirme Talepleri

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 26/2 maddesi uyarınca daha önce programınıza alıp başarısız olduğunuz (F1, F2, F3) seçmeli dersleri sildirme talepleriniz için Fakültemiz web sayfasında yer alan  "Seçmeli Dersten Vazgeçme (Sildirme) Dilekçesini"//www.hukukfakultesi.hacettepe.edu.tr/tr/menu/yararli_belgeler-127 doldurup imzaladıktan sonra hukukogrenciburosu@gmail.com adresine pdf formatında göndermenizi önemle rica ederiz.

Önemli Notlar:

1. Lütfen Dilekçenizi eksiksiz ve hatasız doldurmaya dikkat ediniz. Gerekirse transkriptinizden dersinizi ve en son aldığınız dönemi kontrol ediniz.

2.  2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Döneminde aldığınız seçmeli derslerin  genel sınav notları resmi olarak ilan edildikten sonra (Bütünleme hakkınız doğarsa bütünleme sınav notları ilan edildikten sonra) sildirme talebinde bulunabilirsiniz.

Dilekçelerdeki Danışman Onayı Kısmı Yaşanan Sıkıntılı Süreç Nedeniyle Boş Kalacaktır.