Başarısız Olunan Seçmeli Dersleri Sildirme Talepleri

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 26/2 maddesi uyarınca daha önce programınıza alıp başarısız olduğunuz (F1, F2, F3) seçmeli dersleri sildirme talepleriniz için Fakültemiz web sayfasında yer alan "Seçmeli Dersten Vazgeçme (Sildirme) Dilekçesini" //www.hukukfakultesi.hacettepe.edu.tr/tr/menu/yararli_belgeler-127 doldurup imzaladıktan sonra hukukogrenciburosu@gmail.com adresine göndermenizi önemle rica ederiz.

Önemli Notlar:

1. Lütfen Dilekçenizi eksiksiz ve hatasız doldurmaya dikkat ediniz. Gerekirse transkriptinizden dersinizi ve en son aldığınız dönemi kontrol ediniz.

2.  2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Döneminde aldığınız seçmeli derslerin henüz genel sınav notları belli olmadığından bu dönem derslerinden sildirme taleplerinizi ancak genel sınav notları sistemde resmi olarak ilan edildikten sonra yapabilirsiniz.

Dilekçelerdeki Danışman Onayı Kısmı Yaşanan Sıkıntılı Süreç Nedeniyle Boş Kalacaktır.

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi
06800 Beytepe Ankara