40. Spor Şenliği'ndeki Başarılarımız

Hacettepe Üniversitesi 40. Spor Şenliği'nde Fakültemiz Erkek Futbol Takımı finalde Tıp Fakültesi'ne 1-0'lık sonuçla kaybederek ikinci olmuştur. Atletizmde ise yaptıkları derecelerle 100 metre erkekler finalinde Abdul Baki Küçük üçüncü, 400 metre erkekler finalinde Enes Kökçü birinci, 800 metre erkekler finalinde Enes Kökçü birinci ve Çağhan Buğra Mastı üçüncü olarak madalya kazanmaya hak kazanmışlardır. Fakültemiz öğrencilerine kupa ve madalyaları, 12 Mayıs 2022 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran'ın da katılmış olduğu ve Sıhhiye Kampüsü Öğretim Üyeleri Kafeteryası'nda düzenlenen kapanış töreninde takdim edilmiştir. Müsabakalarda Fakültemizi temsil ederek katkı veren tüm öğrencilerimizi ve personelimizi tebrik ederiz.
Fotoğraflar için TIKLAYINIZ.